За нас

Добре дошли в BestBrandsBulgaria™ , вашият източник номер едно за всичко уникално. Ние се ангажираме да ви предоставим най-добрите тествани и качествени продукти с акцент върху надеждността, уникалните цени и отличното обслужване на клиентите.

Ние сме спонсориран магазин на продавача. Това означава, че някои от продуктите, които виждате в нашия магазин, може да са от спонсориращата компания или да промотираме нейните продукти в нашите рекламни или маркетингови материали.

Важно е обаче да отбележим, че ангажиментът ни към нашите клиенти винаги е наш основен приоритет. Работим само с компании спонсори, които съответстват на нашите ценности и които предоставят висококачествени продукти, отговарящи на нашите стандарти. Винаги ще предоставяме прозрачна информация за всяко спонсорирано съдържание или продукти и никога няма да компрометираме нашата почтеност или качеството на нашите услуги.

Нашата цел е да ви предоставим възможно най-доброто изживяване при пазаруване и да ви помогнем да намерите продуктите, които отговарят на вашите нужди. Ако имате някакви въпроси или притеснения относно нашия статут на спонсориран продавач или продуктите, които предлагаме, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Винаги сме щастливи да предоставим повече информация и да ви помогнем да вземете информирано решение.

Стремим се да превърнем страстта си към уникалните предмети в процъфтяващ онлайн магазин. Надяваме се, че ще се наслаждавате на нашите продукти толкова, колкото ние се наслаждаваме да ви ги предоставяме.

С уважение, Екип на BestBrandsBulgaria™